+31 06 54 25 48 71
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Brandwijk Kerstpakketten – Promo.nl opnieuw CSR gecertificeerd

Beeldbijschrift: PPP voorzitter Joop van Veelen overhandigt aan Dick Brandwijk – met zijn spelende kleinkinderen Julia en Saar van dochter Kimberly – het CSR Gold Certificaat. (Beeld: Brandwijk Fotografie)

In 2015 was Brandwijk Kerstpakketten – Promo.nl het eerste lid van het Platform Promotional Products | PPP dat gecertificeerd werd voor het CSR Promotional Products certificaat. Opnieuw is Dick Brandwijk er met zijn team in geslaagd te voldoen aan het Corporate Social Responsibility programma. Dit is binnen de branche voor promotionele artikelen, relatie- en kerstgeschenken dé erkenning voor MVO. Deze certificering is exclusief verbonden aan het PPP lidmaatschap. ‘Natuurlijk ben ik blij en vooral trots dat het allemaal weer gelukt is om ons CSR Gold te certificeren’, zegt Dick Brandwijk, directeur/ eigenaar. ‘Voor mij bestaat er geen twijfel over het nut en zelfs de noodzaak van deze promobranche specifieke certificering. Veel van onze klanten vinden het vanzelfsprekend dat wij met MVO bezig zijn. Het CSR Gold certificaat is daarvan het bewijs. Met CSR stel je een daad, toon je daadwerkelijk en meetbaar en gecontroleerd aan dat je ergens voor staat. Geen praatjes, maar daden. Met ons zijn er een aantal mooie bedrijven CSR gecertificeerd, maar ik vind het wel jammer dat dit er nog te weinig zijn. Certificaathouders van CSR Gold zetten zich actief in voor het verbeteren van arbeidsomstandigheden en voorkomen van kinderarbeid in risicolanden. Kinderen horen te spelen en niet in een fabriek te werken’, aldus Dick Brandwijk.

Over Platform Promotional Products | PPP
Het Platform Promotional Products | PPP is dé branchevereniging voor distributeurs en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken. PPP is een professionele organisatie, die wordt bestuurd door gedreven managers uit de branche. PPP telt circa 240 leden, die zich gezamenlijk inzetten om de meerwaarde van promotionele producten en relatiegeschenken onder de aandacht te brengen. Daarbij staan de ontwikkeling van vakkennis, duurzaam ondernemen en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel. PPP leden hebben allen de Code of Conduct ondertekend en onderscheiden zich in de markt door het PPP lidmaatschap als keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers in te zetten.
Meer informatie: www.ppp-online.nl


MEER INFORMATIE

Marijke van Hoorne, directeur
T 06 13 13 12 10  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.