+31 06 54 25 48 71
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


Uitbreiding directieteam SMG Groep

(vlnr): Marthijn ter Averst, commercieel directeur, Pieter Brundel, algemeen directeur, Maarten van der Waardt, technisch directeur, Jan Pleijzier, financieel directeur. (Beeld Giuseppe Toppers | Danto)

Met de uitbreiding van het directieteam van de SMG Groep is voor eigenaar Wim van Rijswijk het moment aangebroken afstand te nemen van de operationele leiding en deze over te dragen aan een nieuw samengesteld vierkoppig directieteam. Binnen dit team een tweetal ‘nieuwe gezichten‘. Dat zijn Pieter Brundel, algemeen directeur en Maarten van der Waardt, technisch directeur. Samen met commercieel directeur Marthijn ter Averst en financieel directeur Jan Pleijzier gaan zij operationeel leiding geven aan de grafische bedrijven binnen de SMG Groep.

Pieter Brundel heeft veel ervaring in zowel de grafische- als papierindustrie. Hij was directeur bij papiergroothandel Antalis en heeft aansluitend, tijdens een ‘sabbatical’, als ontwikkelingshulpvrijwilliger gewerkt. Maarten van der Waardt heeft hiervoor als bedrijfsleider/ technisch directeur gewerkt bij Drukkerij Bariet. ‘Beide heren zijn gepokt en gemazeld en in staat samen met de andere collega directieleden de SMG Groep aan te sturen en de juiste prioriteiten voor onze medewerkers en klanten te stellen’, aldus scheidend directeur Wim van Rijswijk.

Over SMG Groep

De SMG Groep is marktleider in het produceren van mediaproducten. SMG zet offsetdruk, print en online mogelijkheden in om haar klanten efficiënt met hun publiek te laten communiceren. De unieke kracht van de SMG Groep is dat zij haar klanten over de hele linie/keten kan bedienen: van conceptontwikkeling, ontzorgen in (digitale) processen, tot aan logistieke dienstverlening.

De SMG Groep is een ‘groene’ partner die aantoonbaar voldoet aan alle criteria op het gebied van duurzaamheid en milieu. Zo is het bij de SMG Groep mogelijk om opdrachten Klimaatneutraal te laten uitvoeren. De uitstoot wordt extern gereduceerd via een gecertificeerd Gold Standard duurzaam energieproject. Door het plaatsen van het logo van de Climate Neutral Group op het drukwerk is zichtbaar dat het product CO2-neutraal is geproduceerd. Meer informatie: https://smg-groep.nl


MEER INFORMATIE

Pieter Brundel, algemeen directeur SMG Groep
T + 31 038 477 88 77  |  M + 31 6 10 00 63 93  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.