+31 06 54 25 48 71
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT


De Xerox Iridesse onthulling

Er was veel belangstelling voor de onthulling van de Xerox Iridesse, de gasten stonden letterlijk in de rij voor de nieuwe digitale kleuren productieprinter

Er was veel belangstelling voor de onthulling van de nieuwe Xerox Iridesse digitale kleuren productieprinter in het Xerox Innovatiecentrum te Breukelen. Er waren niet alleen Xerox klanten voor de officiële introductie in Nederland van deze nieuwste generatie CMYK+ printer uitgenodigd. Ook providers die met full color printers van andere merken werken waren nieuwsgierig naar de allernieuwste Xerox aanwinst, zo bleek. Business development manager Dharminder Biharie hield voorafgaande aan de demonstratie een enthousiast verhaal over de nieuwe marktkansen die de Iridesse biedt. Hij zoomde daarbij vooral in op de extra ‘features’ van de Iridesse, zoals het printen van goud, zilver en transparante spotlak. Ook biedt het printen van dekwit extra creatieve mogelijkheden, net als het printformaat tot een lengte van 120 cm enkelzijdig. ‘Al deze extra’s bieden ondernemers extra omzetkansen’, beweerde hij. ‘Maar het moet wel aan eindklanten verkocht worden’, voegde hij er realistisch aan toe. De Iridesse wordt standaard geleverd als CMYK productieprinter, maar kan worden verrijkt met twee extra stations, waarmee de genoemde toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd.

In de rij voor de Iridesse<

Na de presentatie was het tijd voor de demonstratie. Daar kwamen de meeste gasten voor, want zij stonden letterlijk in de rij voor de Iridesse. Ook voor de modellen die van de Iridesse afrolden was veel belangstelling. Die werden uiterst kritisch bekeken en onderling besproken. Over de afdrukkwaliteit was geen discussie, die werd zonder uitzondering door iedereen als heel goed en meer bestempeld. Na de onthulling van de Iridesse bleven de meeste gasten nog enige tijd in de gezellige ambiance van het Xerox Innovatiecentrum napraten over de nieuwe mogelijkheden en kansen die de Iridesse biedt. Met een ervaring rijker, ‘stof tot nadenken’ en uiteraard op de Iridesse geprinte modellen gingen na de bijeenkomst de ondernemers weer huiswaarts.

Over Xerox

Xerox Corporation is een technologieleider die de manier waarop de wereld communiceert, verbindt en werkt innoveert. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We begrijpen wat de kern is van het delen van informatie - en alle vormen die het kan aannemen. We omarmen de integratie van papier en digitaal, de toenemende vraag naar mobiliteit en de behoefte aan naadloze integratie tussen werk en privé. Elke dag helpen onze innovatieve printtechnologieën en intelligente werkoplossingen mensen te communiceren en op een betere manier te werken. Ontdek meer op Xerox.nl en volg ons op Twitter op @Xeroxnederland.

Beeld (vrij van rechten) gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto


MEER INFORMATIE

Patty de Jong, mediacontacts
T +31 (0)6 20 54 15 06  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.